DRD FİLO KİRALAMA
Bültenler
NİSAN 2017
İstanbul Autoshow 2017 Kapılarını açıyor!
İstanbul Autoshow 2017 Kapılarını açıyor!

Geleceğin otomobilleri İstanbul Autoshow’da 2017 yılına damgasını vurmaya hazırlanıyor. Otomobil üreticilerinin en yeni ve en dikkat çekici modellerini sergileyeceği İstanbul Autoshow, 21 - 30 Nisan 2017 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece’de gerçekleşecek.

İlk açıldığı günden bu yana sürekli gelişen ve büyüyen İstanbul Autoshow fuarı, bugün sadece Türkiye’nin değil Avrupa’nın en önemli otomobil fuarlarından biri konumunda. Otomobil tutkunları, fuarlarda teknolojinin son gelişmelerini ve yeni satışa çıkacak otomobil modellerini inceleme şansı elde ederken; geleceğin otomobil teknolojileri ve tasarım anlayışları hakkında fikir sahibi oluyor.

DRD’den Nisan Ayı Fırsatları
DRD’den Nisan Ayı Fırsatları

Siz de birey olarak 36 aya kadar aracınızı DRD güvencesiyle kiralayabilir; sigorta, lastik, periyodik bakım, hasar yönetimi, yedek araç, 7/24 yol yardımı ve MTV gibi operasyonel maliyetleri düşünmeden sadece aracınızın keyfini sürebilirsiniz.

Detaylı bilgi için:bireysel.drd.com.tr/TR/

*Belirtilen kampanya fiyatı 15 Nisan 2017 tarihine kadar geçerli olup; 36 ay süreyle kiralamada yıllık 10.000 km limiti için verilen aylık kira bedelidir.

*%100 peşin ödeme bedeli; 36 ay, yıllık 10.000 km limiti için verilen toplam araç bedelidir.

HEY - Hayatı Emniyetli Yaşa, Güvenli Sürüş Seminerleriyle Bu Kez de Üniversitelerde!
HEY - Hayatı Emniyetli Yaşa, Güvenli Sürüş Seminerleriyle Bu Kez de Üniversitelerde!

DRD olarak trafik ortamında bulunan 35.000 aracımızla Trafik Güvenliği konusunda kendimizi sorumlu görüyoruz. Ülkemizin en önemli sorunlarından biri olan trafik ortamında yaşanan kayıpları asgariye indirebilmek üzere Demir Bükey Akademi ve DRD Filo Kiralama ortaklığıyla hayata geçirilen HEY – Hayatı Emniyetli Yaşa sürücü eğitim programlarımızla bu kez de üniversitelerdeyiz.

Demir Bükey Akademi, İleri Sürüş Uzmanı Mete Bayrakçı'nın sunumuyla gerçekleştirilen eğitimleri; Okan Üniversitesi, ODTÜ, Koç Üniversitesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi’nden sonra Türkiye’nin geri kalan üniversitelerinde de planlanmaya devam edeceğiz.

Peugeot 3008 Avrupa’da Yılın Otomobili Seçildi
Peugeot 3008 Avrupa’da Yılın Otomobili Seçildi

Avrupa’da Yılın Otomobili yarışmasının galibi Peugeot 3008 oldu. Avrupa’nın önde gelen otomotiv gazetecileri tarafından yılın otomobili seçilen 3008 ile ilk kez bir SUV modeli yılın otomobili seçildi.

319 puanla Yılın Otomobili ödülünün sahibi olan Peugeot 3008'i; Alfa Romeo Giulia (296), Mercedes-Benz E Serisi (197), Volvo S90 (172), Citroen C3 (166), Toyota C-HR (165) ve Nissan Micra (135) takip etti.

BMW 3 Serisi’ne Yeni Dizel Seçeneği Geldi
BMW 3 Serisi’ne Yeni Dizel Seçeneği Geldi

BMW Türkiye, 3 Serisi'nde 3.20d seçeneğine göre düşük güç üreten 2.0 litrelik dizel motorlu 3.18d versiyonunu da seçenekler arasına ekledi.

2017 model yılı ile birlikte 170 bg güç üreten 1.6 litrelik benzinli motora sahip BMW 3.20i ed'nin satıştan çekilmesi ile BMW 3.18i Sedan, BMW 3.20d Sedan ve BMW 320d xDrive Sedan adlı üç farklı seçenek ile satışta olan BMW 3 Serisi, artık 3.18d adlı yeni bir versiyona kavuşuyor. 136 bg güç üreten 1.5 litrelik benzinli ve 190 bg güç üreten 2.0 litrelik dizel motor seçeneklerinin yanına eklenecek bu yeni versiyonda yine 2.0 litrelik dizel motor görev alacak. Yeni 3.18d'nin kalbinde yer alan 2.0 litrelik dizel motor 150 bg güç ve 320 Nm tork çıkışına sahip.

Yeni Land Rover Discovery 2.0 lt Dizel Motorla Türkiye’de
Yeni Land Rover Discovery 2.0 lt Dizel Motorla Türkiye’de

5’inci nesil Discovery 2.0 lt hacmindeki Ingenium dizel motor seçeneği ile Türkiye’de yollarla buluşuyor. 27 yıllık geçmişinde en radikal değişikliklerin gerçekleştirildiği Yeni Discovery, çok daha geniş bir kullanıcı kitlesine hitap edecek. İç ve dış tasarım açısından önemli değişimler geçiren Discovery çok yönlülük ve kullanışlılık gibi temel değerlerini korumaya devam ediyor.

Land Rover tarafından geliştirilen azaltılmış CO2 emisyonu ve düşük yakıt tüketimi ile birlikte etkileyici tork ve güç çıkışları sunmak üzere tasarlandığı Ingenium 2.0 dizel motor, 180 bg ve 240 bg’lik alternatifleri ile önemli bir oyuncu olacak. 3.0 lt motor hacmine sahip Discovery modelleri ise özel sipariş üzerine getirilebilecek.

Yeni Discovery çok iyi bir Off-Road kabiliyeti ve buna hizmet eden birçok teknolojiyi bulunduruyor. “Havalı Süspansiyon Sistemi”, “TwinSpeed Transfer Box” ve “Terrain Response 2” teknolojileri sayesinde tüm arazi koşullarına sorunsuzca uyum sağlandığı belirtiliyor.

Yapay Zeka Sistemli Otomobiller Geliyor
Yapay Zeka Sistemli Otomobiller Geliyor

Gelişen teknoloji ile otonom sürüş özelliklerine sahip otomobillere her geçen gün daha da yaklaşıyoruz. Bu konuda yaptığı Ar-Ge çalışmalarıyla öne çıkan Bosch, otonom sürüş fikrini bir adım daha ileri götürerek yapay zeka ile otomobillerin de öğrenmesinin yolunu açıyor. Berlin'de gerçekleştirilen uluslararası Bosch Connected World 2017 konferansında teknoloji ve servis tedarikçisi, otonom araçlara yönelik bir yerleşik bilgisayarı tanıttı.

Yapay Zeka (AI) sayesinde bilgisayar, makine öğrenme yöntemlerini uygulayabiliyor. Yapay zeka’nın yerleşik bilgisayarın, karmaşık trafik durumlarında veya otomobil açısından yeni olan durumlarda bile otonom otomobillere rehberlik sağlaması bekleniyor. Temel yerleşik bilgisayarın oluşturulmasında Bosch, Amerikalı teknoloji şirketi Nvidia ile işbirliği yapmayı planlıyor. Nvidia, Bosch'a makine öğrenme yöntemleriyle oluşturulan, algoritmaları kaydeden bir yonga tedarik edecek. AI yerleşik bilgisayarın, en geç 2020 yılının başında üretimine başlanması bekleniyor.

2017 Yılında Gösterime Girecek 5 Otomobil Filmi
2017 Yılında Gösterime Girecek 5 Otomobil Filmi

Bu yıl içinde otomobillerin olduğu aksiyon dolu sahnelerle otomobil meraklılarının sabırsızlıkla beklediği 5 önemli film gösterime girecek. Otomobil severlerin merakla beklediği 5 yeni filmi sizlerle paylaşmak isteriz.

1- Hızlı ve Öfkeli

Tüm zamanların en popüler film serisi Hızlı ve Öfkeli, dünya çapında 1 milyar dolar gişe yapan ve en büyük altıncı film olan Hızlı ve Öfkeli 7’nin ardından Hızlı ve Öfkeli 8 ile devam ediyor. Dom ve Letty balayındadır ve Brian ile Mia da emekli olmuştur. Ekibin geri kalanı temize çıkınca, dünya turu yapan ekip normal hayatlarına geri döner. Ancak, gizemli bir kadın (Oscar ödüllü Charlize Theron) Dom’u kandırarak suça ve yakınlarının ihanetine sürüklediğinde, ekip daha önce karşılaşmadığı bir sınavla yüzleşecektir.

2- Otoban

Casey Stein (Hoult) bir soyguna bulaşır ve işleri ters gider. Kö̈tü giden soygunun ardından acımasız bir çetenin lideri olan Hagend’an kaçmaya başlayan Casey Stein’ın eski patronu, uyuşturucu satıcısı Geran’ı aramak dışında bir çaresi kalmamıştır. Ancak Geran’ın başı daha da büyük bir belaya girer. Hayatının aşkı Juliette’i Hagen tehdidinden korumaya ve en kısa sürede hayatını kurtarmaya çalışırken kendini bir otobanda esaslı bir kovalamacanın içerisinde bulur.

3- Baby Driver

Baby genç yaşına rağmen oldukça deneyimli bir sürücüdür. Genç görünümü yüzünden Baby lakabını alan adam banka soyguncuları için sürücülük hizmeti vermektedir. İşler ters gittiğinde peşine düşen farklı farklı insanlardan kaçmak zorunda kalır. Ağustos ayında vizyona girmesi planlanan Edgar Wright imzalı aksiyon filmi Baby Driver, Wright’ın yönetmenliğini yaptığı müzik klibi “Blue Song”dan ilham alıyor. Filmin kadrosunda Ansel Elgort, Kevin Spacey, Jon Hamm, Lily James, Eiza Gonzalez, Jon Bernthal ve Jamie Foxx yer alıyor.

4- Cars 3

Yeni nesil hızlı yarış arabaları tarafından gafil avlanan efsanevi Şimşek McQueen, sevdiği sporda aniden bir kenara itilmiştir. Oyuna geri dönmek için, hevesli genç yarış teknisyeni Cruz Ramirez’in yardımına, kazanmak için bir plana, merhum Hudson Hornet’in verdiği ilhama ve birkaç beklenmedik numaraya ihtiyacı vardır. Yönetmenliğini Brian Fee’nin ( “Arabalar,” “Arabalar 2“) ve yapımcılığını Kevin Reher’in (“Bir Böceğin Yaşamı,” “La Luna” kısa), üstlendiği “Arabalar 3” Haziran ayında vizyona giriyor.

5- Transformers 5: Son Şövalye

Haziran ayında vziyona girmesi beklenen; sevilen fantastik serisi Transformers’ın 5. devam halkası olan Transformers 5: Son Şövalye’nin yönetmen koltuğunda serinin sevilen yönetmeni Michael Bay oturuyor. Filmin başrollerinde bir önceki filmin Cade Yeager’ı Mark Wahlberg, Laura Haddock, Anthony Hopkins, Josh Duhamel ve Santiago Cabrera yer alıyor.

Citroen C-Elysee Yeni Yüzüyle Türkiye’de!
Citroen C-Elysee Yeni Yüzüyle Türkiye’de!

2012’den günümüze tüm dünyada 400 bin adedi aşkın satış rakamıyla büyük bir başarıya imza atan C-Elysée yeni yüzüyle Türkiye’de

3 farklı donanım (Live, Feel, Shine) ve 2 motor (1.6 e-HDi 92 bg dizel ve 1.2 Puretech 82 bg benzinli) seçeneğine sahip olan Yeni Citroën C-Elysée, Başlangıç donanımı olan “Live”a, elektrikli yan aynalar, elektrikli arka camlar, ayrı göstergeli radyo/CD/MP3/Bluetooth ve USB özellikli müzik sistemini ekledi. Orta donanım seviyesi olan “Feel”de ise arka park sensörü, 16 inçlik jantlar ve 3D görünümlü jant kapakları yer alıyor. En üst donanım olan “Shine”da ise 16 inçlik alüminyum jantlar, 7 inçlik kapasitif dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, bluetooth/USB/Mirror Link/AUX ve Wifi isteğe bağlı olarak satın alınabiliyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk milletinin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni açışının 97. yılını coşkuyla kutladığımız bu günde, varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarız.

Mevsim Lastiklerine Geçiş Zamanı Geldi!
Mevsim Lastiklerine Geçiş Zamanı Geldi!

Havaların ısındığı ve sıcaklıkların +7 °C’nin üzerinde seyrettiği şu günlerde kış lastiklerinin kullanımı, yol tutuş kayıplarının yanı sıra fren mesafesinin de artmasına yol açar ve sürüş güvenliğinizi tehdit eder. Bu nedenle bulunduğunuz iklim koşullarını değerlendirerek lastik değişimleriniz için DRD Müşteri Hizmetleri ile hızla iletişime geçmenizi önemle rica ederiz.

Talebinizi DRDrive aplikasyonu ile iletebileceğiniz gibi, (0212) 911 1 724 numaralı telefondan ya da mh@drd.com.tr mail adresi üzerinden DRD Müşteri Hizmetleri Birimi ile iletişime geçerek de gerçekleştirebilirsiniz.

Hatırlatma! Mevsime uygun lastik kullanılmamasının neden olduğu trafik kazalarından kullanıcı firmaların sorumlu olacağını bildirmek isteriz.

Takip Et
© 2018 DRD Filo Kiralama, Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Politikası