DRD FİLO KİRALAMA
Bültenler
MAYIS 2017
Üniversite Öğrencileriyle Buluşuyoruz!
Üniversite Öğrencileriyle Buluşuyoruz!

Tüm çalışanlarının bir parçası olmaktan gurur duyduğu ve Türkiye’nin alanında en çok tercih edilen kurumu olmayı hedefleyen DRD olarak; başarının gelişime açık, eğitimli, ilkeli ve yaratıcı takım arkadaşlarına sahip olmaktan geçtiğini biliyor ve bu çerçevede kariyer günlerinde Üniversite öğrencileriyle bir araya geliyoruz.

Gebze Teknik Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Bilgi Üniversitesi, Özyeğin Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi ve Boğaziçi Üniversitesi’nde gerçekleştirilen katılımlarla üç bine yakın öğrenci ile buluştuk ve toplam 650’ye yakın başvuru aldık.

Kariyer günleri planlamalarımız önümüzdeki dönemde de devam edecek.

DRD’den Mayıs Ayı Fırsatları
DRD’den Mayıs Ayı Fırsatları

Annelere Mini’cik Sürpriz

Siz de birey olarak 36 aya kadar aracınızı DRD güvencesiyle kiralayabilir; sigorta, lastik, periyodik bakım, hasar yönetimi, yedek araç, 7/24 yol yardımı ve MTV gibi operasyonel maliyetleri düşünmeden sadece aracınızın keyfini sürebilirsiniz.

Detaylı bilgi için:bireysel.drd.com.tr/TR/

Ege Rallisi’ne DRD Damgası!
Ege Rallisi’ne DRD Damgası!

EGE Otomobil Sporları Kulübü (EOSK) tarafından bu yıl 27'nci kez düzenlenen Türkiye Ralli Şampiyonası’nda 2017 sezonunun ilk yarışı olan Ege Rallisi, 22-23 Nisan tarihleri arasında İzmir’in Bornova ilçesinde gerçekleşti.

DRD Filo Kiralama ve Demir Bükey Akademi sponsorluğunda yarışan Alptekin Işıkalp ve Selin Özgür, yarıştıkları RC1 sınıfını birincilikle tamamladılar. Kendilerini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Peugeot 301 Yüzünü Yeniledi!
Peugeot 301 Yüzünü Yeniledi!

Geniş ve ferah yaşam alanı, bagaj hacmi, dinamik sürüş ve tasarım özellikleriyle B segmentinin en dikkat çekici sedan modellerinden biri olan Peugeot 301 yenilendi.

Dik konumlu radyatör ızgarası, gövde ile aynı düzeyde bulunan farlar ve uygulanan değişikliklerle yeni Peugeot 301 daha dinamik bir görünüm sunuyor. Teknolojik gelişimin iç mekanda da devam ettiği yeni Peugeot 301; 7 inç dokunmatik ekran, geri görüş kamerası ve 3D TomTom navigasyon sistemine de sahip.

Android Auto, Apple Carplay destekli Mirror Screen özelliği sayesinde akıllı telefon içeriğini de gösteren dokunmatik ekran bu sınıftaki nadir özelliklerden biri olarak öne çıkıyor. Yeni Peugeot 301'in dinamik şasisi ileri teknolojinin nimetlerinden yararlanan modern motorlarla destekleniyor. Markanın dünya çapında 1 milyonun üzerinde modelinde kullanılan 3 silindirli PureTech motoru yeni Peugeot 301'de de kullanıma sunuluyor. Quickshift teknolojisiyle yeni nesil EAT6 Tam Otomatik şanzıman 115 HP gücündeki 1.6L VTi motor ile ürün gamına dahil olurken, 100 HP gücündeki 1.6L BlueHDi dizel motor ise sürüş konforuyla yakıt ekonomisini aynı anda sunuyor.

Nissan Qashqai Yeni Yüzünü Gösterdi!
Nissan Qashqai Yeni Yüzünü Gösterdi!

Avrupa’nın ve Türkiye’nin en çok satan SUV’larından olan Qashqai, makyajlı versiyonuyla Cenevre Otomobil Fuarı’nda tanıtıldı.

Dışarıdan bakıldığında ön tampon, farlar ve ızgaralar dışında marjinal bir değişiklik olmasa da Qashqai’nin çok daha modern görünmesini sağlıyor. Arayüzü güncellenen NissanConnect multimedya sistemi, bundan böyle yedi hoparlörlü BOSE müzik sistemiyle birlikte tercih edilebiliyor. Sürüş kalitesi ve konforu iyileştirmek için süspansiyon sistemi de elden geçen Qashqai’de; yol, rüzgar ve ses izolasyonu adına geliştirmeler ön plana çıkıyor. Bir başka önemli yenilik ise Nissan’ın, ProPILOT isimli yarı otonom sürüş teknolojisinin Qashqai’de sunuluyor olması.

Makyajlı haliyle temmuz ayında yollara çıkması planlanan Nissan Qashqai’nin motor seçeneklerinde ise önemli bir yenilik bulunmuyor.

Otomobil Meraklıları İstanbul Autoshow’da Buluştu
Otomobil Meraklıları İstanbul Autoshow’da Buluştu

Otomotiv ve teknoloji tutkunlarının merakla beklediği İstanbul Autoshow 2017, “Geleceğe Yakından Bakın” teması ile 21 Nisan Cuma günü kapılarını açtı.

TÜYAP Fuarcılık ve Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) işbirliğiyle düzenlenen İstanbul Autoshow 2017’de, Türkiye’de faaliyet gösteren ve ODD bünyesinde yer alan otomotiv markalarının yanı sıra, teknoloji, inovasyon, bilişim, aksesuar ve yan sanayi firmaları, Sivil Toplum Örgütleri ve basın kuruluşları da yerlerini aldı.

Hem günümüzün hem de geleceğin teknolojilerinin sergilendiği fuarda, otomobil firmalarının yanı sıra, teknolojiye yatırım yapmış, bu alanda faaliyet gösteren şirketler de önemli gösterileri ile yerlerini aldı. “Entegre İletişim Çözümleri”, “Otonom Sürüş”, “Çevreci ve Akıllı Araçlar” gibi konulardaki yenilikler İstanbul Autoshow 2017’de sergilenirken, ziyaretçiler yakın gelecekte hayatlarına dahil olacak bu konuları deneyimleme fırsatı da yakaladı.

Fuarı, Basın ve VIP günü dahil, 500 binin üzerinde kişi ziyaret etti.

Megane Sedan Türkiye’de Yılın Otomobili Seçildi
Megane Sedan Türkiye’de Yılın Otomobili Seçildi

Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) üyesi 78 otomotiv gazetecisinden toplamda 4 bin 430 puan alan Renault Megane Sedan, Türkiye’de yılın otomobili seçildi. Yarışmanın ilk etabında 25 aday otomobil arasından jüri üyelerinin oylarıyla en fazla puan alan 7 otomobil finalde yer aldı. Finale kalan modeller; tasarım, yol tutuş, ergonomi, yakıt tüketimi, emisyon oranları, güvenlik, donanım seviyesi ve fiyat-değer oranı gibi kriterler açısından değerlendirildi. “Yılın Otomobili”ni belirleyecek ikinci etapta ise OGD üyeleri sahip oldukları 250 puanı 7 finalist arasında dağıttı. En fazla puan alan Renault Megane Sedan; Honda Civic, Mazda MX-5, Peugeot 3008, Seat Ateca, Toyota C-HR ve Volvo S90 modellerini geride bırakmayı başardı.

Yeni Insignia Görücüye Çıktı
Yeni Insignia Görücüye Çıktı

Opel, Insignia'nın ikinci jenerasyon Türkiye tanıtımını 2017 İstanbul Autoshow'da gerçekleştirdi.

Daha keskin ve karakterli hatlara kavuşan Insignia’nın, ilk aşamada Grand Sport ve Sports Tourer olmak üzere iki kasa tipiyle yollara çıkması planlanıyor. Opel'in D segmenti temsilcisinde ilk kez kullanılan Grand Sport adı, sedan versiyonu temsil ediyor. Matrix LED farlara sahip Grand Sport'un tamponunun alt kısmında keskin sis farlarına yer verilmiş. Yan açıdan bakıldığı zaman ise yeni nesil Insignia'nın daha uzun ve keskin kaputu daha çok dikkat çekiyor.

Bir önceki versiyona oranla 175 kg daha hafif olan Insignia’nın, 92 mm uzayan aks mesafesiyse Grand Sport'a geniş bir kabin kazandırmış. FlexRide ile üç farklı sürüş modu sunan Insignia Grand Sport, yeri geldiğinde sportif, yeri geldiğinde ise konfor odaklı sürüş keyfi sunuyor.

Opel, Insignia'yı Türkiye'de ilk aşamada üç farklı motor seçeneğiyle piyasaya sunuyor. 1.5 litre 165 HP gücündeki benzinli motorun yanı sıra, 136 HP'lik 1.6 motor ve 210 HP güç üretebilen 2.0 litrelik ünite de tercih edilebilecek.

Dacia Duster’da Otomatik Vites Konforu!
Dacia Duster’da Otomatik Vites Konforu!

Dacia’nın en çok tercih edilen modellerinden biri olan Duster, uzun zamandır beklenen otomatik vites seçeneğine kavuştu.

Duster EDC (Efficient Dual Clutch), 1.5 litre 110 HP gücündeki dizel motor ve Blackshadow özel serisi ile birlikte pazardaki yerini alıyor. Altı vitesli otomatik EDC, çift kavramalı otomatik vites kutusunun konfor ve pürüzsüzlüğünü manuel vites kutusunun daha düşük yakıt ekonomisi ve düşük karbondioksit emisyonlarıyla bir araya getiriyor.

Dacia'nın çok yönlü SUV modelinin Laureate versiyonunda; ABS, ASR, AFU, yokuş kalkış destek sistemi, 4 hava yastığı, elektrikli dış dikiz aynaları, sürücü tarafı tek dokunuşlu elektrikli ön ve arka camlar, alüminyum alaşım jantlar, yol bilgisayarı, katlanabilir arka koltuk bulunuyor. Media Nav, hız ayar ve sınırlayıcı, dış donanım aksesuar paketi, arka park sensörü, geri görüş kamerası, siyah alüminyum jantlar da opsiyon olarak sunuluyor.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'mızı kutluyor; bugünü gençlere armağan eden Ulu Önder Atatürk’ü saygı ve özlemle anıyoruz.

Motosikletlerle Yolu Paylaşırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar
Motosikletlerle Yolu Paylaşırken Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar
  • Motosikletleri sollarken, bir aracı solluyormuş gibi şerit değiştirerek geçin ve hızlı sollamayın.
  • Ani durumda motor sürücüsünün durabilmesi ya da manevra yapabilmesi için motosiklet ile aranızda en az 2 saniye takip süresi bırakın.
  • Seyir halinde olan motosiklet kör noktanızda olabileceğinden, şerit değiştirirken kör noktanızı kontrol edin.
  • Motosikletlerin yapabileceği ani manevralara hazırlıklı olun. Bir motorcu karşıdan gelen trafiğe göre kendini hazırlamak için kolaylıkla hattının içinde pozisyon değiştirebilir.
  • Motosikletlerin tek olan ön farları ve arka ışıkları, sizin aranızdaki mesafeyi yanlış tahmin etmenize neden olabileceği için gece sürüşlerinde çok daha dikkatli olun.
Takip Et
© 2018 DRD Filo Kiralama, Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Politikası