DRD FİLO KİRALAMA
Bültenler
ARALIK 2017
Yeni yılda mutlu yollar dileriz
Yeni yılda mutlu yollar dileriz

DRD ailesi olarak; yeni yılın herkese başarı, sağlık ve mutluluk getirmesini dileriz.

Ayın Kampanyalı Araçları
Ayın Kampanyalı Araçları

Siz de birey olarak 36 aya kadar aracınızı DRD güvencesiyle kiralayabilir; sigorta, lastik, periyodik bakım, hasar yönetimi, yedek araç, 7/24 yol yardımı ve MTV gibi operasyonel maliyetleri düşünmeden sadece aracınızın keyfini sürebilirsiniz.

Detaylı bilgi için:onecar.com.tr

*Belirtilen kampanya fiyatı 15 Aralık 2017 tarihine kadar geçerli olup; 36 ay süreyle kiralamada yıllık 10.000 km limiti için verilen aylık kira bedelidir.

DRD Olarak "Sermaye Piyasası Kaynak Yaratma" Panelinde Yerimizi Aldık!
DRD Olarak "Sermaye Piyasası Kaynak Yaratma" Panelinde Yerimizi Aldık!

14-15 Kasım tarihinde gerçekleştirilen Türkiye Sermaye Piyasaları Kongresi - "Sermaye Piyasası Kaynak Yaratma" panelinde Şirketimiz adına Fatih Kazdal (CFO) güncel piyasa değerlendirmelerini ve öngörülerini paylaştı.

Wyndham Grand İstanbul’da gerçekleştirilen panelde ihraççıların sermaye piyasasına bakışı, yaşadıkları zorluklar, elde ettikleri kazanımlar ve son dönemin yükselen değeri borçlanma araçları konuları ele alındı.

OneCar Boğaziçi Üniversitesi’nde!
OneCar Boğaziçi Üniversitesi’nde!

Boğaziçi Üniversitesi Kurumsal İletişim ve İtibar Yönetimi Zirvesi Etkinliğinde OneCar ile yerimizi aldık.

Reklam ve iletişim dünyasından bir çok üst düzey yöneticinin konuşmacı olarak katıldığı panelde OneCar standı yoğun ilgi gördü.

Yenilenen Subaru XV Türkiye’de!
Yenilenen Subaru XV Türkiye’de!

Subaru, yenilenen XV modelini piyasaya sundu.

Kompakt Crossover segmentinin öncü modellerinden Subaru XV, premium segmentte bile zor rastlanan; EyeSight sürüş destek teknolojisi, X-Mode, Sürekli Simetrik Dört Çeker Sistemi, Aktif Tork Yönlendirme, gelişmiş bilgi-eğlence sistemleri gibi güvenlik ve konfor özelliklerini standart olarak sunan tek model olmasıyla dikkat çekiyor. Yeni Subaru XV’deki EyeSight sürüş destek teknolojisi; Çarpışma Önleyici Frenleme, Çarpışma Önleyici Gaz Kontrölü, Adaptif Hız Kontrolü, Şerit İhlal Uyarısı, Şeritte Kalma Asistanı, Trafikte Hareket Uyarısı ve Dengeli Sürüş Uyarısı gibi fonksiyonlarıyla sürücünün üzerindeki yükleri azaltıyor.

Seat’ın Küçük SUV’u Arona!
Seat’ın Küçük SUV’u Arona!

Seat’ın SUV serisi otomobillerinin küçük kardeşi olarak değerlendirilen Arona, aynı zamanda SEAT’ın kompakt crossover segmentine sunduğu ilk otomobil.

Türkiye’de Style ve Xcellence olarak iki donanım seçeneği bulunan Yeni Seat Arona; 1.0 95 HP manuel ve 1.0 115 HP DSG motor seçenekleriyle piyasada yerini alması planlanıyor.

Hız Yapanlara Trafikten Men Cezası Geliyor
Hız Yapanlara Trafikten Men Cezası Geliyor

Türkiye’nin birçok ana caddesinde hız ve yarış yapılmasının önüne geçilememesi üzerine TBMM, yeni çözüm önerilerini masaya yatırdı. Bunların başında trafik cezasının yanı sıra, «araba bağlama, trafikten men» cezası geliyor.

TBMM Trafik Sorunları Araştırma Alt Komisyonu’nda Bağdat Caddesi başta olmak üzere metropol kentlerin hız yapılan caddelerinde trafik kurallarına uyulması için çözüm önerileri gündeme geldi.

Karlı Yollarda Güvenli Sürüş…
Karlı Yollarda Güvenli Sürüş…
  • Yola çıkmadan önce aracınızın üzerindeki karı mutlaka temizleyin. Tavanda bırakacağınız karın, fren anında ön cama düşerek görüşünüzü kısıtlayabileceği gibi arkanızdan gelen aracın üzerine rüzgar nedeniyle kar tipisi şeklinde olumsuz etki edebileceğini unutmayın.
  • Hızınızı düşürün ve takip mesafenizi en az 6 sn’ye çıkarın.
  • Aracınızda kış lastiği veya zincir olmadan kesinlikle yola çıkmayın.
  • Camlarınızda buzlanma varsa silecekleri çalıştırmayın. Cam ve sileceklerinizin hasar görmesinin yanı sıra buzlanma bütün cama yayılacağı için görüşünüz sıfıra düşecektir, bu gibi durumlarda öncelikle kaloriferi çalıştırarak buzu çözmeye çalışın.
  • Yol zemininde erimeye yüz tutmuş gevşek karın, aracınızı sert kardan daha fazla kaydıracağını unutmayın.
  • Gece veya gündüz, kar yağışı sırasında uzun farlar yansıma yapacağından mutlaka kısa huzmeli farlarınızı yakın.
  • Kaygan yol kesimlerinde yayalara dikkat edin. Yayaların da kar koşullarından olumsuz etkilendiklerini ve görüş açılarının azaldığını; ayrıca karşıdan karşıya geçerken veya dar yol kesimlerinde aracınızın önüne düşebileceklerini unutmayın ve hızınızı mutlaka düşürün.
  • Buz tutabilecek yol kesimlerini önceden değerlendirin ve hızınızı düşürün. Özellikle güneş görmeyen yol kesimlerinde, köprü ve viyadük üstlerinde, yüksek kesimlerde, rüzgar alan yerlerde ve ormanlık / bol ağaçlı kesimlerde buzlanmaya karşı mutlaka hazırlıklı olun.
  • Buzlu zeminlerde direksiyon, gaz, fren ve manuel araçlarda debriyajın bırakılması gibi tüm hareketlerde sert ve ani manevralardan kaçının.

Güvenli sürüşler dileriz.

İlgili bilgiler Demir Bükey Akademi’nin “Trafikte Hayatta Kalma Teknikleri” adlı kitabından alınmıştır. Demir Bükey Akademi’ye katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Hayatı Güvenli Yaşa
Takip Et
© 2018 DRD Filo Kiralama, Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Politikası