DRD FİLO KİRALAMA
Bültenler
OCAK 2018
Aracını OneCar'dan Kiralayan Herkese Hopi'den 250 Paracık
Aracını OneCar'dan Kiralayan Herkese Hopi'den 250 Paracık

OneCar, uzun dönem araç kiralayan Hopi üyesi müşterilerine, alışverişlerinde gönüllerince kullanabilecekleri 250 Paracık hediye ediyor.

28 Şubat 2018 tarihine kadar geçerli kampanyada onecar.com.tr üzerinden araç kiralayan kullanıcılar, mobil cihazlarına Hopi uygulamasını indirerek üye mağazalarda kullanabilecekleri 250 Paracık’a anında sahip oluyorlar.

Kampanya detayı için tıklayınız

Ayın Kampanyalı Araçları
Ayın Kampanyalı Araçları

Siz de birey olarak 36 aya kadar aracınızı DRD güvencesiyle kiralayabilir; sigorta, lastik, periyodik bakım, hasar yönetimi, yedek araç, 7/24 yol yardımı ve MTV gibi operasyonel maliyetleri düşünmeden sadece aracınızın keyfini sürebilirsiniz.

Detaylı bilgi için:onecar.com.tr

*Belirtilen kampanya fiyatı 15 Ocak 2018 tarihine kadar geçerli olup; 36 ay süreyle kiralamada yıllık 10.000 km limiti için verilen aylık kira bedelidir.

Her Ay 1,5 Günümüz Trafikte Geçiyor
Her Ay 1,5 Günümüz Trafikte Geçiyor

Kış mevsiminin gelmesi ve yol çalışmaları büyük şehirlerdeki trafik çilesini artırırken, bir çalışanın haftada ortalama 7,5 ile 9 saati trafikte harcandığı belirlendi.

Toplu taşıma araçlarıyla işe gidip gelenlerin günde ortalama 1 saat 31 dakikasını trafikte geçirdiği İstanbul’da, çalışanların yüzde 30’luk dilimi en az iki saatini toplu taşıma araçlarında geçiriyor. Ajans Press’in, toplu ulaşım ve haritalama uygulaması Moovit ile gerçekleştirdiği araştırmaya göre, İstanbulluların yüzde 66’sı 1 kere, yüzde 26’sı ise en az iki kere aktarma yapıyor. İstanbul’da yaşayan vatandaşlar, ortalama 19 dakika durakta beklerken toplu taşıma araçlarıyla ortalama 12 km mesafe kat ediyor. Her gün trafikte geçirilen ortalama süre Ankara’da 71, Antalya’da 63, İzmir ve Bursa’da 62 dakika olarak hesaplandı. Bu verilere göre 6 gün çalışan bir İstanbullu haftada ortalama 9 saatten fazlasını trafikte kaybederken, Ankaralı vatandaşlar 7 saatini, Antalya, İzmir ve Bursa’da ise 6 saatini trafikte kaybediyor.

Sömestr Tatili Başlıyor!
Sömestr Tatili Başlıyor!

2017-2018 yılının ilk yarısının son ders zili 22 Ocak Cuma günü öğrenciler ve öğretmenler için çalacak. Yarıyıl tatili, 2 Şubat tarihinde ise sona erecek. Kar yağışının ülke genelinde etkili olduğu bu aylarda keyifli bir kış tatili geçirmenizi dileriz.

Fiat Linea Resmen Tarih Oldu!
Fiat Linea Resmen Tarih Oldu!

TOFAŞ, 2007 yılından bu yana Bursa’da ürettiği Fiat Linea modeline 10 yıl sonra veda etti.

Bursa’da 2007 yılından bu yana üretilen ve yılda 60 bin adetlik üretim rakamlarına ulaşan Linea, 2012 yılında kapsamlı bir makyaj operasyonundan geçmişti. Türkiye’de özellikle filo şirketlerinin yoğun olarak talep ettiği Linea 10 yılda 500 bin adetlere yaklaşan bir üretime ulaştı. Tofaş’ın 3 modelden oluşan Fiat Egea Ailesi’ni üretmesi ve özellikle Avrupa’da büyük talep görmesi sonucu Linea son 2 yıldır biraz geri planda kalmıştı. Egea üretimini artırmak adına 2. jenerasyon Linea’nın G.Amerika’da üretilmesine karar verildi.

Yeni Duster Mart’ta Geliyor!
Yeni Duster Mart’ta Geliyor!

Dacia’nın tüm dünyada efsane haline gelen modeli Duster, tepeden tırnağa yenilenerek 2018 yılı mart ayından itibaren Türkiye’de yollarla buluşacak.

İlk kez eylül ayında Frankfurt Otomobil Fuarı’nda ortaya çıkan yeni Duster, yeni iç ve dış tasarımıyla güncellenmesini açıkça ortaya seriyor. 4×2 ve 4×4 versiyonları bulunan Duster, hem yolda hem arazide manevra kabiliyetini arttıracak bir dizi sürüş destek ve güvenlik donanımları ile birlikte geliyor.

Duster’da 1.6 SCe 115 bg (4×2 ve 4×4) ve 1.2 TCe 125 bg (4×2 ve 4×4) benzinli ve manuel seçenekleri ve 1.5 dCi 90 bg 4×2 ve 1.5 dCi 110 bg 4×2 ve 4×4 dizel motorlar bulunuyor. EDC otomatik vites seçeneği 1.5 dCi 110 bg’lik versiyon ile tercih edilebilecek.

VW Arteon’a 1.5 Litrelik Motor Seçeneği
VW Arteon’a 1.5 Litrelik Motor Seçeneği

Yeni Arteon, Türkiye’de dizel motor seçeneklerinin ardından, benzinli motor seçeneğine de kavuştu.

Volkswagen’in orta üst segmentteki temsilcisinin DSG şanzımanlı 1.5 litre TSI motoru, 150 PS güç ve 250 Nm torka sahip. Volkswagen’in verimlilik konusundaki iddiasını ortaya koyan Aktif Silindir Yönetimi (ACT) sistemine sahip Yeni Arteon 1.5 TSI ACT 150 PS DSG, ‘Elegance’ ve ‘R-Line’ olmak üzere 2 farklı donanım paketiyle tercih edilebiliyor.

Elegance ve R-Line donanım seviyelerinde standart olarak; 19 inçlik alüminyum alaşımlı jantlar, dinamik viraj farı özelliğine sahip LED “High” ön farlar, dinamik sinyale sahip LED stop lambaları, kolay açılır / kapanır bagaj kapağı, anahtarsız giriş ve çalıştırma, Alcantara/ Vienna döşemeye sahip koltuklar, Dijital Gösterge Paneli “Active Info Display”, progresif direksiyon ve 3 renkli ambiyans aydınlatma yer alıyor.

Yakıt Tüketimi Düşürmek için Dikkat edilmesi
Yakıt Tüketimi Düşürmek için Dikkat edilmesi
  • Aracınızı yüksek devirde kullanmayın, motor devrine göre vites değiştirin.
  • Yokuş inerken asla vitesi boşa almayın.
  • Klimayı sürekli açıp kapatmak yerine ısıyı belli bir seviyede sabit tutun.
  • Hızınızı yol koşullarına göre ayarlayarak ani fren ve gaz hareketlerinden kaçının.
  • Uzun yolculuklarda ortalama 80-90 kilometre ile yol alarak yakıt tasarrufu yapın.
  • Hareket halindeyken camları açmamaya özen gösterin.
  • Aracınızın bakımını düzenli olarak yaptırın.
  • Fren balatalarının ayarlarını sık sık kontrol ettirin.
  • Lastik havalarını düzenli kontrol ettirin.
  • Güvenli sürüşler dileriz.

    İlgili bilgiler Demir Bükey Akademi’nin “Trafikte Hayatta Kalma Teknikleri” adlı kitabından alınmıştır. Demir Bükey Akademi’ye katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

    Hayatı Güvenli Yaşa
Takip Et
© 2018 DRD Filo Kiralama, Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Politikası