DRD FİLO KİRALAMA
Bültenler
TEMMUZ 2018
Gece Yolculuklarınızda Bunlara Dikkat Edin!
Gece Yolculuklarınızda Bunlara Dikkat Edin!
  • Cam, ayna, far ve diğer ışık donanımları temiz ve çalışır durumda olmalı.
  • Farlar kısa ve uzun huzmede tam ayarlı olmalı.
  • Silecekler ve fıskiyeler iyi çalışmalı ve silecek suyu tam olmalı.
  • Kabin içi ışıklar hareket halindeyken kısa süreli kullanılmalı, açık bırakılmamalı.
  • Normal koşullarda takip mesafesi 3-4 saniyeye çıkarılmalı.
  • Görülemeyen noktalarda ışıksız bir römork veya koyu giyimli yaya gibi risklerin bulunabileceği göz önünde bulundurulmalı.
  • Karşıdan gelen aracın uzun farları yanıyorsa uyarmak için yalnızca kısa selektör yapılmalı.
  • Karşıdan gelen tek farın bir motosiklet olabileceği gibi tek farı yanmayan bir araç olabileceği de unutulmamalı.
Ayın Kampanyalı Araçları
Ayın Kampanyalı Araçları

Siz de birey olarak 36 aya kadar aracınızı DRD güvencesiyle kiralayabilir; sigorta, lastik, periyodik bakım, hasar yönetimi, yedek araç, 7/24 yol yardımı ve MTV gibi operasyonel maliyetleri düşünmeden sadece aracınızın keyfini sürebilirsiniz.

Detaylı bilgi için:onecar.com.tr

*Belirtilen kampanya fiyatları 15 Temmuz 2018 tarihine kadar geçerli olup; DS 4 SO Chic aracı için 24 ay, Peugeot 3008 ve Volkswagen Passat araçları için 36 ay süreyle kiralanan yıllık 10.000 km limitli kira bedelidir.

Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nda «Otomotiv Sahipliğinde Dönüşümü» Anlattık
Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nda «Otomotiv Sahipliğinde Dönüşümü» Anlattık

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin düzenlediği Türkiye Teknoloji Buluşmaları’nın Kayseri ayağı 4 Temmuz 2018 tarihinde Kayseri Ticaret Odası’nda düzenlendi. Sponsoru olduğumuz bu etkinlikte DRD Filo Kiralama Ürün Müdürü Ali Direk «Otomobil Sahipliğinde Dönüşüm» sunumuyla söz aldı.

BP, İngiltere’nin En Büyük Elektrikli Araç Şarj Şirketi Chargemaster’ı Satın Aldı
BP, İngiltere’nin En Büyük Elektrikli Araç Şarj Şirketi Chargemaster’ı Satın Aldı

BP, İngiltere genelinde 6.500 şarj istasyonuna sahip İngiltere'nin en büyük elektrikli araç şarj şirketi Chargemaster’ı satın aldığını duyurdu. BP Downstream (Küresel Rafinaj ve Pazarlama Grubu) CEO'su Tufan Erbilgiç yaptığı açıklamada “İngiltere’nin lider enerji şirketi ile lider elektrikli araç şarj şirketi güçlerini birleştirerek, her geçen gün sayısı artan elektrikli araç sahiplerine farklılaştırılmış bir hizmet sunacak. BP olarak elektrikli araçların yaygınlaşmasında hızlı ve pratik şarj olanağının büyük öneme sahip olduğunu düşünüyoruz.” dedi. Erbilgiç, İngiltere’de halihazırda 135 bin olan araç sayısının 2040 yılında 12 milyona ulaşmasını beklediklerini belirtti.

ODD 2018 1. Yarıyıl Pazar Değerlendirme Raporu Yayınlandı
ODD 2018 1. Yarıyıl Pazar Değerlendirme Raporu Yayınlandı

Otomobil Distribütörleri Derneği’nin (ODD) yayınladığı 2018 1. Yarıyıl Pazar Değerlendirme Raporu'na göre Türkiye otomobil ve hafif ticari araç toplam pazarı, 2018 yılı altı aylık dönemde bir önceki yılın aynı dönemine göre %11,92 azalarak 353.348 adet olarak gerçekleşti. 2017 yılı altı aylık dönemde ise 401.158 adet toplam adet gerçekleşmişti. Otomobil satışları, 2018 yılı Haziran ayı sonunda geçen yılın aynı dönemine göre %9,82 oranında azalarak 275.870 adet oldu. Geçen yıl aynı dönemde 305.924 adet satış yaşanmıştı. Hafif ticari araç pazarı, 2018 yılı Ocak-Haziran döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre %18,64 azalarak 77.478 adet oldu. 2017 yılı aynı dönemde 95.234 adet satış gerçekleşmişti.

Goodyear’ın Akıllı Lastiği Filo Operatörleriyle İletişim Sağlayacak
Goodyear’ın Akıllı Lastiği Filo Operatörleriyle İletişim Sağlayacak

Goodyear lastik ile filo operatörleri arasındaki bağlantının optimum seviyede olması için akıllı lastik prototip çalışmalarına başladığını duyurdu. Prototip, sensörler ve bulut bazlı algoritmalar kullanarak mobil bir uygulama üzerinden lastiklerin aşınma, sıcaklık, basınç durumları hakkında gerçek zamanlı bilgi aktarımı sağlıyor. Goodyear Avrupa, Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Chris Delaney yaptığı açıklamada; “Önümüzdeki yıllarda araç başına gidilen kilometrenin yani mobilitenin ciddi oranlarda artacağını öngörmekteyiz. Filo operatörleri için, lastik servisine ilişkin sorunların proaktif bir şekilde yönetilmesi, hem müşteri deneyimi hem de iş modeli bakımından çok kritik olacaktır. Lastik performansı ve aşınma bilgisi, lastiğin ömrünü uzatmak, yakıt ekonomisini ve performansını artırmak için ne zaman bir servise ihtiyacı olduğunu gösteren gerçek zamanlı bir bildirim sunar. Böyle bir proaktif bakım sayesinde, filo operatörleri, lastikle ilgili ve servis gerektiren sorunları henüz yaşanmadan net bir şekilde belirleyerek çözüme ulaştırabilirler. Mobilite evrilmeyi sürdürdükçe, tüketicilerin ve filo operatörlerinin ihtiyaçları da aynı şekilde evrilecektir.” dedi.

Yeni Volvo S60’ta Dizel Olmayacak
Yeni Volvo S60’ta Dizel Olmayacak

Yeni Volvo S60, İsveçli markanın ABD'deki ilk fabrikası olan Charleston üretim tesisinin açılışında gün ışığına çıktı. Premium spor sedan olarak tanımlanan yeni S60'ın en önemli özelliği ise dizel seçeneği olmayan ilk Volvo otomobil olması. Yeni S60 dizel motorların yerini hibrit teknolojisine sahip benzinli seçeneklerle dolduruyor. Volvo Cars, 2017 yılında, 2019 yılından itibaren tüm yeni modellerinin elektrikli bir altyapıya sahip olacağı stratejisini açıklayan ilk global otomobil üreticisi olmuştu. Yeni S60’ta da turbo-şarjlı ve super-şarjlı olmak üzere iki ayrı elektrikli ve benzinli hibrit motor seçeneği bulunuyor. Volvo’nun T6 Twin Engine AWD elektrikli hibrit motoru toplam 340 bg güç üretirken, ödül sahibi T8 Twin Engine AWD elektrikli benzinli hibrit ise 400 bg güç üretiyor. S60'ta ayrıca Volvo’nun kendisini ispatlamış T5 ve T6 benzinli motorları da yer alacak.

Henüz Onecar’lı Olmadıysanız MTV Ödemenizi Unutmayın!
Henüz Onecar’lı Olmadıysanız MTV Ödemenizi Unutmayın!

Her yıl ocak ve temmuz aylarında iki eşit taksitle ödenen Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin (MTV) ikinci taksitinin 31 Temmuz’a kadar ödenmesi gerekiyor. OneCar’dan uzun dönem araç kiralayarak aracınızın sadece keyfini sürmek yerine kendi aracınızı kullanıyorsanız, MTV için son ödeme tarihini unutmayın.

Almanya Uçan Taksi İçin Test Sürüşlerine Başlıyor
Almanya Uçan Taksi İçin Test Sürüşlerine Başlıyor

Alman hükümeti, Airbus ve Audi’nin ortak projesi olan otonom uçan taksi projesi Pop.Up Next’in Ingolstadt kentinde gerçekleştireceği test sürüşlerine onay verdi. Konu hakkında açıklama yapan Almanya Ulaştırma Bakanı Andreas Scheuer “Uçan taksiler artık bir hayal olmaktan çıkarak bizi ulaşımın yeni boyutları ile tanıştıracaktır.” dedi. İki kişilik taşıma kapasitesine sahip Pop.Up Next kara modülüne eklemlenerek karada ya da uçuş modülü ile havada yol alabiliyor.

Renegade Makyajla Yüzünü Gençleştirdi
Renegade Makyajla Yüzünü Gençleştirdi

Jeep’in kompakt SUV segmentindeki temsilcisi Renegade, geçirdiği makyaj operasyonu ile hem görsel hem de teknik anlamda bir dizi yeniliğe kavuştu. Ön tamponun yeniden elden geçirildiği Renegade’de ayrıca çamurluklara yerleştirilen yandaki farların turuncu rengi, beyaz ile değiştirildi. Aracın arka bölümünde de yenilenen stop lambaları dikkat çekiyor. Renegade’in en dikkat çekici değişimi ise motor kaputunun altında gizli. Renegade, 150 bg ve 180 bg’lik dört silindirli 1.3 litrelik motorun yanı sıra, yeni geliştirilen 120 bg’lik üç silindirli 1.0 litrelik ünite ile de tercih edilebilecek.

OneCar’lılara İSPARK Ücretsiz!
OneCar’lılara İSPARK Ücretsiz!

Temmuz sonuna kadar OneCar’lı olan herkese tüm İSPARK noktalarında geçerli 500 TL değerinde park hediye!

Kampanyadan faydalanmak için tıklayınız

Takip Et
© 2018 DRD Filo Kiralama, Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Politikası