DRD Fleet Leasing
Press Releases
AUGUST 2017
Buradan Bakınca, Zirve Hiç Uzakta Değil
Buradan Bakınca, Zirve Hiç Uzakta Değil

Ülkemizin en büyük şirketlerinin değerlendirildiği Fortune 500 listesinde istikrarlı gelişimimizi sürdürerek 203’üncü sıraya yükseldik.

DRD, Türkiye’nin En Büyük 500 Şirketi Arasında!

35.000 adedin üzerindeki araç filosu, Türkiye genelinde yaygın 1.400 anlaşmalı servis noktası, 9.000 adedi aşkın kurumsal bireysel müşteri portföyü ile DRD, operasyonel filo kiralama sektöründeki öncü konumunu pekiştirmeye devam ediyor.

Ayın Kampanyalı Araçları
Ayın Kampanyalı Araçları

Siz de birey olarak aracınızı 36 aya dek OneCar güvencesiyle kiralayabilir; sigorta, lastik, periyodik bakım, hasar yönetimi, yedek araç, 7/24 yol yardımı ve MTV gibi operasyonel maliyetleri düşünmeden sadece aracınızın keyfini sürebilirsiniz.

Detaylı bilgi için:onecar.com.tr

*Belirtilen kampanya fiyatı 15 Ağustos 2017 tarihine kadar geçerli olup; 36 ay süreyle kiralamada yıllık 10.000 km limiti için verilen aylık kira bedelidir.

İhtiyaç Duyduğunuz Hizmetlerin Hepsi Parmağınızın Ucunda
İhtiyaç Duyduğunuz Hizmetlerin Hepsi Parmağınızın Ucunda

OneCar mobil uygulaması ile kaza ya da arıza bildirimi, yol yardım veya lastik talebi gibi işlemlerinizi yalnızca tek tuşla yapabilir, acil durumlarda adres tarifine dahi ihtiyaç duymadan GPS özellikli telefonunuzla konumunuzu kolaylıkla bildirebilirsiniz.

Tüketici Gözünde Bireysel Kiralama
Tüketici Gözünde Bireysel Kiralama

Araç sahipliği kavramına önemli bir alternatif olarak tüketicilerin karşısına çıkardığımız “uzun dönemli bireysel araç kiralamaya” dair tüketicilerin farkındalığını ölçmek, araç kiralamanın kolaylıklarından ve sağladığı avantajlardan ne kadar haberdar olduklarını araştırmak üzere Future Bright ile bir araştırma gerçekleştirdik.

Çalışmaya, 3 büyük ilden 25 yaş üzerinde, önümüzdeki 1 yıl içinde araç sahibi olmak isteyen 400 kişi katıldı. Araştırmaya göre; tüketiciler otomobil sahibi olmayı pahalı ama gerekli bir yatırım olarak değerlendiriyor. Bu sebeple otomobil sahibi olmanın beraberinde getirdiği tüm masraflara da katlanmayı göze alıyorlar. Diğer yandan katılımcılara uzun dönemli araç kiralamaları durumunda elde edecekleri finansal ve operasyonel avantajlar anlatıldığında, satın almaya alternatif olarak araç kiralamayı tercih edenlerin oranı iki kat artış gösteriyor.

Operasyonel Avantajların Tercihi Etkileme Oranları


Hasar veya arıza durumunda yedek araç hizmeti sunması

Araç kiralamanızla birlikte, 7x24 yol yardım, lastik değişimi, periyodik bakım hizmetlerinden ücretsiz yararlanma

Motorlu taşıt vergisinin ve sigortanın kiralama şirketi tarafından ödenmesi

2. el değer kaybı riskinin olmaması

Araç alım satım ile uğraşmama
Audi A8 Yüzünü Gösterdi
Audi A8 Yüzünü Gösterdi

Alman premium otomobil üreticisi Audi, lüks sedan modeli A8’i tanıttı.

En gelişmiş otonom sürüşü sunmayı hedefleyen marka 60 km/s hıza kadar şehir içinde otonom sürüşü vaat ediyor. Dört tekerlekten yönlendirme sistemi sayesinde araç, yüksek hızlarda daha sağlam ve sarsıntısız manevralar yapabiliyor. Akıllı aktif süspansiyonlar ise sürücünün sürüş tarzına ve isteğine göre ayarlanıyor. Yeni A8'in motor gamı ise tümü 8-ileri otomatik şanzımanla kombine edilmiş iki dizel, üç benzinli ve bir de plug-in hybrid seçeneklerinden oluşuyor. 340 bg gücünde 6-silindirli 3.0 TFSI, 460 bg gücünde 8-silindirli 4.0 TFSI ve uzun gövdeli A8 L'de sunulacak olan 585 beygir gücünde, 6-litrelik, 12-silindirli W12 üniteler otomobilin benzinli versiyonları oluşturuyor. Audi A8'in dizel motor gamındaysa; 6-silindirli, 286 bg gücünde 3.0 TDI ve 8-silindirli 435 bg gücünde 4.0 TDI üniteler bulunuyor.

Passat CC Yerini Arteon’a Bırakıyor
Passat CC Yerini Arteon’a Bırakıyor

Volkswagen’in premium marka olma yolundaki iddiasına en büyük desteği sunan modellerden biri olan Passat CC artık yerini Arteon’a bırakıyor. VW tarafından "premium Gran Turismo" olarak adlandırılan otomobilin yüz hatları, önümüzdeki yıllarda çıkacak VW modelleri için de önemli ipuçları taşıyor.

İç mekanda fazlasıyla Passat izleri taşıyan otomobildeki dokunmatik multimedya ekranının boyutları, donanıma göre 6,5 ile 9,2 inç arasında değişiyor. Arteon'da Adaptif Hız Sabitleyici, Şerit Takip Sistemi, Proaktif Kaza Öncesi Hazırlık Sistemi gibi önemli güvenlik ekipmanları da yer alıyor.

Arteon'da güçleri 150 ve 240 bg olarak değişen iki farklı 2.0 litre hacminde dizel motor seçeneği bulunuyor. Her iki motor seçeneği DSG şanzıman ile donatılırken, 240 bg’lik versiyonda 4Motion dört tekerlekten çekiş sistemi de standart olarak yer alıyor. Donanım seçenekleri ise Elegance ve R-Line olarak ikiye ayrılıyor.

30 Ağustos Zafer Bayramı’mız Kutlu Olsun
30 Ağustos Zafer Bayramı’mız Kutlu Olsun

30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyor, bu topraklarda ay yıldızlı bayrağımız altında özgürce yaşamamızı kanları ve canları pahasına sağlayan başta Cumhuriyetimiz’in kurucusu, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere kahraman gazilerimizi ve şehitlerimizi hürmet, minnet ve şükranla anıyoruz.

Önemli Hatırlatma
Önemli Hatırlatma

DRD, trafikte yaşanan kayıpları en aza indirmek, trafik bilincini ve güvenliğini arttırmak amacıyla Demir Bükey Akademi ile ortaklaşa hayata geçirdiği Güvenli Sürüş Teknikleri Eğitimlerine devam ediyor.

Güvenli Sürüş Teknikleri konusunda ülkemizin en köklü kuruluşu olan Demir Bükey Akademi ortaklığıyla DRD müşterilerine özel avantajlarla sunulan Güvenli Sürüş Teknikleri Eğitimi için randevunuzu almaya ne dersiniz?

Eğitim İçeriği

Tanıtım Videosu

Başvuru

Follow Us
© 2018 DRD Fleet Leasing, All Rights Reserved. Privacy Policy