DRD FİLO KİRALAMA
Bültenler
EYLÜL 2017
OneCar 18. Fehmi Kızıl Senyör Turnuvası Başlıyor
OneCar 18. Fehmi Kızıl Senyör Turnuvası Başlıyor

1946 yılından beri düzenlenen Türkiye’nin en köklü uluslararası spor etkinliklerinden biri olan İstanbul Challenger, American Express ana sponsorluğunda dünya tenisinin yıldızlarını 69. kez Türk sporseverlerle buluşturuyor. 9-17 Eylül tarihleri arasında, TED Spor Kulübü’nde gerçekleştirilecek 18. Fehmi Kızıl Senyör Tenis Turnuvası ana sponsoru OneCar olarak yerimizi alıyoruz.

Ayın Kampanyalı Araçları
Ayın Kampanyalı Araçları

Siz de birey olarak 36 aya kadar aracınızı DRD güvencesiyle kiralayabilir; sigorta, lastik, periyodik bakım, hasar yönetimi, yedek araç, 7/24 yol yardımı ve MTV gibi operasyonel maliyetleri düşünmeden sadece aracınızın keyfini sürebilirsiniz.

Detaylı bilgi için:onecar.com.tr

*Belirtilen kampanya fiyatı 15 Eylül 2017 tarihine kadar geçerli olup; 36 ay süreyle kiralamada yıllık 10.000 km limiti için verilen aylık kira bedelidir.

Zirve Yolunda Durmadan İlerliyoruz
Zirve Yolunda Durmadan İlerliyoruz

Ülkemizin en büyük şirketlerinin değerlendirildiği Capital 500 listesinde, bir yılda 53 sıra atlayarak 258. sıraya yükseldik. Mutluluğumuzu müşterilerimiz, iş ortaklarımız ve çalışanlarımızla paylaşıyor, yükselişimizdeki desteğinizden ötürü teşekkür ediyoruz.

Hey! Bayramda Hayatı Emniyetli Yaşa, Yollarda Kimsenin Canı Yanmasın
Hey! Bayramda Hayatı Emniyetli Yaşa, Yollarda Kimsenin Canı Yanmasın

Trafikte yaşanan kazaların yaklaşık yüzde 90’lık bir bölümünün sürücü kaynaklı olmasından yola çıkan DRD, Hayatı Emniyetli Yaşa (HEY) projesi ile Kurban Bayramı öncesinde trafik kazalarını önlemek amacıyla Türkiye’deki trafik istatistiklerini ve daha güvenli bir sürüş için alınması gereken temel önlemleri paylaştı.

Ulusal kanallarda gerçekleştirdiğimiz röportajları aşağıdaki linkler üzerinden izleyebilirsiniz.

TRAFİKTE ÖLÜMCÜL HATALAR

TATİLE ÇIKARKEN DİKKAT, METE BAYRAKÇI İLE RÖPORTAJ

YOLA ÇIKMADAN BUNLARI YAPIN

Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Başlıyor
Yeni Eğitim ve Öğretim Yılı Başlıyor

Eylül ayının ikinci haftası başlayacak olan "2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı" ile birlikte yaz aylarında azalan trafik yoğunluğunun artacağı öngörülüyor. Okul servislerinin de trafiğe katılmasıyla birlikte daha da yoğunlaşacak olan trafik ortamında, tüm sürücü ve yayaların trafik kurallarına azami şekilde dikkat etmeleri büyük önem taşıyor. Bu nedenle trafik ortamında; yayalara geçiş önceliği vermenizi, okul bölgelerinde hızınızı azaltmanızı ve okul servislerinin arkasından çocukların yola çıkabileceğini unutmamanızı önemle hatırlatırız.

Yılın Motoru Ödülü Audi’nin Oldu
Yılın Motoru Ödülü Audi’nin Oldu

Dünya genelinde 65 otomotiv editörünün oylarıyla belirlenen Yılın Motoru (Engine of The Year) 2017 Ödülleri sahibini buldu.

Audi, Audi Sport Ailesi’nin RS3 ve TT RS modellerinde sunduğu 2,5 litre hacimli TFSI motoruyla, 2,0 ile 2,5 litre kategorisinde, Yılın Motoru seçildi.

2.5 litre TFSI motor, jüri tarafından yüksek performansının yanında, kendisine özgü sesi ile de övgüye değer bulundu. Ürettiği 400 HP güç ve 400 Nm tork ile küresel otomotiv pazarında en güçlü 5 silindirli motor olan 2.5 TFSI; TT RS Coupe, TT RS Roadster, RS3 Sedan ve RS3 Sportback modellerinde kullanılıyor.

Yeni XC60 Türkiye Yollarında
Yeni XC60 Türkiye Yollarında

Volvo’nun son yıllarda merakla beklenen modeli yeni XC60 sonunda Türkiye’de.

Yeni konfor özellikleri ve en gelişmiş güvenlik teknolojileri ile donatılan ve bugüne kadar üretilmiş en güvenli otomobillerden biri olan XC60; hem dış hem de iç mekân tasarımı ile XC90’dan izlerini taşıyor.

Yeni Volvo XC60’ın tüm motorları; 2 litrelik 4 silindirli ünitelerden oluşuyor. Ülkemize bu yıl ilk etapta sadece D4 olarak adlandırılan dizel motor sunuluyor. D4 motor, 4250 devirde 190 bg güç ve 1750-2500 devir aralığında 400 Nm tork üretiyor. 0-100 km/s sürate 8.4 saniyede çıkan otomobilin son hızı ise fabrika verilerine göre 205 km/s.

Önemli Hatırlatma
Önemli Hatırlatma

Daha önce ticari araçları kapsayan zorunlu kış lastiği uygulamasına yeni yasal düzenlemeyle birlikte bu yıl ilk kez binek araçlar da dahil edildi. Trafikte herhangi bir sorun yaşamadan güvenle yolculuk etmek ve oluşabilecek hasar veya ceza gibi durumlarda maddi kayba uğramamak için önleminizi almanızı önemle hatırlatırız.

*Bütün özel otomobiller ve tüm özel motorlu araçları kapsayacak yeni düzenleme 01.04.2017 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanmıştır.

Aracını DRD’den kiralayanlar; 0850 911 1 724 nolu numaradan Müşteri Hizmetleri Birimi ile iletişime geçerek kayıt yaptırması gerektiğini hatırlatırız.

Takip Et
© 2018 DRD Filo Kiralama, Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Politikası