DRD FİLO KİRALAMA
Bültenler
EKİM 2017
Çevreci ve teknolojik hybrid modelleri şimdi OneCar’da
Çevreci ve teknolojik hybrid modelleri şimdi OneCar’da

Siz de birey olarak 36 aya kadar aracınızı DRD güvencesiyle kiralayabilir; sigorta, lastik, periyodik bakım, hasar yönetimi, yedek araç, 7/24 yol yardımı ve MTV gibi operasyonel maliyetleri düşünmeden sadece aracınızın keyfini sürebilirsiniz.

Detaylı bilgi için:onecar.com.tr

Çocuk Koltuğu Hayata Bağlıyor
Çocuk Koltuğu Hayata Bağlıyor

Araç içinde çocuk güvenliğine yönelik ürünleri İskandinav güvenlik tecrübesiyle sunan, sektörünün öncüsü BeSafe’in ortaya koyduğu verilere göre, çocukların yüzde 70’i seyahat esnasında yanlış ve eksik güvenlik ürünleri dolayısıyla zarar görüyor. Çocukların araç içerisinde ekstra korumaya ihtiyacı olduğunu belirten BeSafe uzmanlarına göre, sürücülerin yüzde 65'i sürüş esnasında en az 1 kez hata yapıyor. Çocuk oto koltuğu kullanmama veya kullanımında yapılan hataların trafik kazalarında yaralanma ve ölümlere yol açtığını belirten uzmanlara göre, arka koltukta emniyet kemeri ile çocuk oto koltuğu kullanımı yaralanmaları yüzde 80 oranında azaltıyor.

Hayatı Güvenli Yaşa
Volvo’nun Yeni SUV’u XC40 Ortaya Çıktı
Volvo’nun Yeni SUV’u XC40 Ortaya Çıktı

Uzun zamandır merakla beklenen Volvo XC40 sonunda ortaya çıktı.

Ailenin küçük SUV’u olan XC40’ta ilk kez kablosuz şarj teknolojisi kullanılıyor. Bu sayede araç sürücüsü NFC özellikli akıllı telefonunu araç içinde kablosuz şarj edebiliyor. 190 beygirlik 2.0 lt dizel motorun görev aldığı XC40’ın benzinli tarafında ise 250 beygirlik 2.0 motor bulunuyor. Her iki motor da sekiz ileri otomatik şanzımanla ve dört çeker sistemle birlikte geliyor. XC40’ın tamamen elektrikli ve plug-in hibrit versiyonunun ilerleyen zamanda yollardaki yerini alması planlanıyor. XC40’ın standart güvenlik ekipmanları arasında Volvo’nun dördüncü nesil City Safety sistemi yer alıyor. Çarpışma önleyici bu sistem tehlike anında 60 km/s hıza kadar aracı fren yapıp durdurabiliyor. Ayrıca sistemin içinde şerit takip sistemi de bulunuyor.

Yeni Fiesta Türkiye’de
Yeni Fiesta Türkiye’de

Farklı karakterleriyle çok daha geniş müşteri kitlesine ulaşmayı hedefleyen Yeni Fiesta, iç ve dış tasarımında farklı renk kombinasyonlarıyla gelen kişiselleştirme özellikleri sayesinde tarzıyla öne çıkmak isteyenlere de hitap ediyor.

Yeni Fiesta’da Trend, Titanium, ST-Line, Vignale ve Crossover versiyonları sunuluyor. Dışarıda yeni sportif detaylarla, beğenilen sade ve zarif tasarım felsefesini sürdüren Yeni Fiesta, iç mekanda açılabilir panoramik cam tavan ile kesintisiz bir ferahlık sunuyor. Yeni Fiesta’nın 8 inçlik yüksek çözünürlüklü dokunmatik ekranlı SYNC3 araç içi multimedya sistemi, sesle komut sistemi sunarak dünyaya bağlanıyor. Fiesta’nın segmentine öncü olacak sürüş destek sistemleri arasında gece görüşü de sağlayan ve Ford’da ilk defa sunulacak olan Yaya Algılama Özellikli Çarpışma Önleme Yardımcısı gibi özellikler bulunuyor. Yeni Ford Fiesta’da, yüksek performanslı ve verimli 100 bg 1.0 litrelik EcoBoost benzinli motor otomatik vites seçeneği ile tercih edilebilirken 85 bg güç sunan yeni 1.5 litre TDCi dizel ve yeni 1.1 litre benzinli motorlar da manuel şanzıman seçenekleriyle tercih edilebiliyor.

Haftada 9 Saat Trafikte Geçiyor
Haftada 9 Saat Trafikte Geçiyor

Yaz tatilinin ardından okulların açılması ve başlayan yol çalışmaları büyük şehirlerdeki trafik çilesini artırdı. Yapılan son araştırmalara göre bir çalışanın haftada ortalama 7,5 ile 9 saatinin trafikte harcandığı ortaya çıktı. Toplu taşıma araçlarıyla işe gidip gelenlerin günde ortalama 1 saat 31 dakikasını trafikte geçirdiği İstanbul’da ise çalışanların yüzde 30’luk dilimi en az iki saatini toplu taşıma araçlarında geçiriyor. İstanbullular’ın yüzde 66’sı 1 kere, yüzde 26’sı ise en az iki kere aktarma yapıyor. İstanbul’da yaşayan vatandaşlar, ortalama 19 dakika durakta bekliyor. Her gün trafikte geçirilen ortalama süre Ankara’da 71, Antalya’da 63, İzmir ve Bursa’da 62 dakika olarak hesaplandı. Bu verilere göre 6 gün çalışan bir İstanbullu haftada ortalama 9 saatten fazlasını trafikte kaybederken, Ankaralı vatandaşlar 7 saatini, Antalyalılar, İzmirliler ve Bursalılar ise 6 saatini trafikte kaybediyor.

MTV’ye zam geliyor
MTV’ye zam geliyor

2018 Motorlu Taşıtlar Vergisinde önemli artışlar ön görülüyor. 1 Ocak 2018 tarihinden itibaren motorlu taşıtlar vergisinde sistem değişikliğine gidilerek; sadece motor silindir hacmini dikkate alan sistemden, binek otomobilin değerini de dikkate alan yeni bir tarife değişikliğine geçilmesi planlanıyor.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı

Türk milletinin yeniden doğuşu ile kurulan Cumhuriyetimizin 94’üncü yılını kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz

Cumhuriyet Bayramı’mız kutlu olsun.

Kış Lastiği Zamanı Geliyor
Kış Lastiği Zamanı Geliyor

Soğuk hava koşulları, kaygan zemin, yağmur, kar ve buzlanma gibi etkenlerden dolayı kış aylarında araç kullanmak daha zordur ve birçok riski barındırır. Kış koşullarında yaz lastiği kullanmak fren mesafesini arttıracağından güvenliğinizi tehdit eder. Kış aylarında, kış lastiği kullanmak güvenli bir sürüş için büyük önem taşır. Yaz lastikleri, kış lastiklerinin aksine hava sıcaklığı 7°C’nin altına düştüğünde esnekliklerini kaybederek frenleme ve yol tutuş konusunda sürüş güvenliğini olumsuz etkilerler. Yaz lastiklerinin kuru zeminli, kış lastiklerinin ise ıslak ve karlı zeminli yol koşullarında performansları daha yüksektir.

Yaşanılan iklim koşullarına göre değişiklik arz edebilmekle birlikte, ülkemiz koşullarında hava sıcaklığının 7°C’nin altına düşüş göstermeye başladığı Ekim-Kasım ayı dönemlerinde yaz lastiklerinin yerlerini kış lastiklerine bırakmaları önerilmektedir.

Aracını DRD’den kiralayanlar 0212 911 1 724 numaralı telefondan ya da mh@drd.com.tr mail adresi üzerinden DRD Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçerek kış lastiği* talebinizi gecikmeden verebilir.

*Kış lastiği talebinizi gerçekleştirmeden önce Operasyonel Kiralama Sözleşmenizin kapsamını lütfen kontrol edin.

Takip Et
© 2018 DRD Filo Kiralama, Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Politikası