DRD FİLO KİRALAMA
Bültenler
KASIM 2017
Yatırımcı İlişkileri Web Sitemiz Yayında!
Yatırımcı İlişkileri Web Sitemiz Yayında!

Sektörde bir ilke daha imza atarak geleceğin DRD’si için önemli yapı taşlarından biri olacak Yatırımcı İlişkileri web sitemizi yayına aldık. Yatırımcı İlişkileri web sitemizi ziyaret ederek; kurumsal bilgilerimize, yatırımcılar için gerekli bilgilere, faaliyet raporlarımıza, derecelendirme notlarımız ve çok daha fazlasına kolayca erişebilirsiniz.

Ayın Kampanyalı Araçları
Ayın Kampanyalı Araçları

Siz de birey olarak 36 aya kadar aracınızı DRD güvencesiyle kiralayabilir; sigorta, lastik, periyodik bakım, hasar yönetimi, yedek araç, 7/24 yol yardımı ve MTV gibi operasyonel maliyetleri düşünmeden sadece aracınızın keyfini sürebilirsiniz.

Detaylı bilgi için:onecar.com.tr

*Belirtilen kampanya fiyatı 15 Kasım 2017 tarihine kadar geçerli olup; 36 ay süreyle kiralamada yıllık 10.000 km limiti için verilen aylık kira bedelidir.

OneCar ile İnternetin En Etkili Konferansı Webrazzi’deydik!
OneCar ile İnternetin En Etkili Konferansı Webrazzi’deydik!

Dijital sektör ve Türkiye'nin en önemli şirketlerinin pazarlama departmanlarının bir araya geldiği Webrazzi Summit 2017, 18 Ekim tarihinde Wyndham Grand İstanbul’da gerçekleşti.

Pazarlamanın dijital hali, ajans dünyasından son haberler, ilgi çekici kampanyalar, online reklamcılık pazarı, sosyal medyanın son trendleri gibi konuların ele alındığı etkinliğe ortalama 1.500 kişi katılım gösterdi.

Geleceğin tüm yeni teknolojilerinin konuşulduğu internetin en etkili konferansı olan Webrazzi’de OneCar ve HEY - Hayatı Emniyetli Yaşa standları yoğun ilgi gördü.

DRD’den Stevie Ödülü Başarısı!
DRD’den Stevie Ödülü Başarısı!

Türkiye’nin tamamı yerli sermayeli en büyük filo kiralama markası olan DRD Filo Kiralama, uluslararası profesyonellerin ve firmaların yarıştığı, dünyanın en saygın iş ödülleri programı olan "Stevie Ödülleri"nde 2016 Faaliyet Raporu ile bronz ödül kazandı.

60 farklı ülkeden 3.900’ün üzerinde katılımcının başvuru yaptığı, bu yıl 14.’sü düzenlenen uluslararası Stevie Ödül Töreni, 21 Ekim tarihinde İspanya’nın Barselona şehrinde gerçekleşti. Uluslararası standartlarda başarılı kuruluşları, proje ve çalışmaları ödüllendiren Stevie Ödülleri kapsamında, DRD Filo Kiralama olarak; farklı sektörlerde yer alan birçok global kuruluşun arasından bu ödülü almış olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

OneCar ile Brand Week İstanbul’dayız!
OneCar ile Brand Week İstanbul’dayız!

Yılın en ilham verici haftası olan Brand Week İstanbul, 6-10 Kasım arasında Zorlu PSM’de başlıyor.

Türkiye pazarlama ve iletişim endüstrisini dünyanın en yaratıcı isimleri, fikirleri ve işleriyle buluşturmayı hedefleyen dev bir organizasyon olan Brand Week İstanbul’da OneCar ile yerimizi alıyoruz. Son yıllarda bir ekonomi ve finans merkezi olarak hızla yükselen İstanbul’u, sahip olduğu büyük potansiyelle bir yaratıcılık üssü olarak konumlandırmak isteyen Brand Week İstanbul, bu sene «Her Marka Kendi Efsanesini Yaratmalıdır» konsepti ile kapılarını açıyor.

Yeni Nesil Polo Yollarla Buluştu!
Yeni Nesil Polo Yollarla Buluştu!

Volkswagen’in en küçüğü Polo, Golf’e yaklaşan boyutları ve donanım özellikleri ile segmentindeki iddiasını yeni versiyonu ile sürdürmeye devam ediyor.

Polo artık yeni nesil benzinli ve dizel motorları, yaya algılamadan, kör nokta uyarı sistemine kadar yeni teknolojileri, yeni Highline donanım paketi, opsiyonel dijital gösterge paneliyle tercih edilebiliyor. Yeni Polo, bir önceki nesline göre 81 mm daha uzun, 69 mm daha geniş olmasına ve artırılmış gövde sağlamlığına rağmen aynı ağırlığa sahip. Yeni Polo’da yorgunluk tespit sistemi ve ikincil çarpışma freni gibi destek sistemleri standart olarak yer alıyor.

Altıncı nesil Polo, Türkiye’de ikisi benzinli, ikisi dizel olmak üzere toplam 4 farklı motor seçeneğine sahip. Stop&Start özelliğine sahip, manuel şanzımanlı ve 75 bg güç üreten 1.0 lt’lik motorun yanı sıra DSG şanzımanlı 95 bg güç üreten 1.0 lt’lik TSI ünite de tercih edilebiliyor.

Qashqai Yeni Yüzüyle Türkiye’de
Qashqai Yeni Yüzüyle Türkiye’de

SUV segmentinin en fazla tercih edilen modeli Nissan Qashqai, tamamen yenilenen yüzüyle daha dinamik ve sportif bir görüntüye kavuştu. Geçirdiği kapsamlı makyaj operasyonundan sonra Türkiye’de de yollarla buluştu.

Qashqai’deki yenilikler sadece dış tasarımla sınırlı değil. İç mekanda da kalite vurgusunu güçlendiren bir dizi güncelleme bulunuyor. Qashqai’nin tüm donanım paketlerinde; 6 hava yastığı, Elektronik Fren Gücü Dağıtım ve Denge Kontrolü Sistemi, Akıllı Yol Kontrolü, Akıllı Motor Freni, Akıllı Sürüş Kontrolü ve Yokuş Kalkış Destek Sistemi gibi sürücü yardım sistemleri standart olarak sunuluyor.

Qashqai, benzinli ve dizel motor seçenekleri, 6-ileri manuel veya X-Tronic şanzıman seçenekleri ve 4x2 veya 4x4 çekiş opsiyonlarıyla sunuluyor.

Sisli Havalarda Güvenli Sürüş
Sisli Havalarda Güvenli Sürüş

Genellikle sabah erken ve akşam saatlerinde meydana gelen ve bazen görüş mesafesini 12 metreye kadar düşüren siste dikkatli olmamak ve kurallara uymamak ciddi kazalara davetiye çıkarır. Bu nedenle, sizlerle sisli havalarda güvenli sürüşün ipuçlarını paylaşmak isteriz:

  • Far ve stop lambalarınızın temiz olduğundan emin olunuz.
  • Ön sis farlarınızın yanı sıra kısa huzmeli farlarınızı yakmayı unutmayınız.
  • Hareket halindeyken dörtlü flaşörlerinizi yakmayınız.
  • Takip mesafenizi artırınız.
  • Yol çizgilerini değil, yol kenarında bulunan işaretleri takip ediniz.
  • Kesinlikle sollama yapmayınız.
  • Özellikle şehir içi yollarda yavaş gidiniz, kavşaklarda mutlaka durunuz ve kimsenin gelmediğinden emin olduktan sonra hareket ediniz.

Güvenli sürüşler dileriz.

Hayatı Güvenli Yaşa
Takip Et
© 2018 DRD Filo Kiralama, Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Politikası