DRD FİLO KİRALAMA
Bültenler
NİSAN 2018
HEY! Üniversitelilerle Buluşmaya Devam Ediyor!
HEY! Üniversitelilerle Buluşmaya Devam Ediyor!

Türkiye’de trafik kazalarının engellenmesi konusunda sürdürülen çalışmalara önemli katkılar sağlayabilmek üzere, 36 bini aşkın araç filosu ile sorumluluk alan DRD Filo Kiralama, “Hayatı Emniyetli Yaşa - HEY!” projesi ile faaliyetlerine devam ediyor.

Türkiye’nin en önemli sorunlarından biri olan trafik ortamında yaşanan kayıpları asgariye indirebilmek amacıyla Demir Bükey Akademi ve DRD Filo Kiralama ortaklığıyla hayata geçirilen HEY!, bu konuda gerçekleştirilen en önemli kurumsal sosyal sorumluluk projelerinden biri olarak öne çıkıyor. Başta araç sürücüleri olmak üzere, trafik ortamında yer alan tüm paydaşların bilgi ve bilinç seviyesinin artırılmasını hedefleyen program, güvenli sürüş eğitimleri, sürücü değerlendirme ve ölçümlemeleri, ilkyardım eğitimleri gibi çeşitli profesyonel faaliyetlerin yanı sıra üniversite seminerleri ve konferanslar gibi etkinlikleri de içeriyor.

2016 yılında hayat bulan HEY! Projesi kapsamında şu ana kadar, Ortadoğu Teknik Üniversitesi, Koç Üniversitesi, İstanbul Teknik Üniversitesi başta olmak üzere Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinde eğitim seminerleri gerçekleştirildi. Düzenlenen bu seminerler kapsamında 4 binden fazla üniversite öğrencisinin trafik güvenliğini temel alan bilgilere ulaşması sağlandı. Gerçekleştirilen eğitimlerde verilen teorik bilgilerle, sürücülerin çok daha bilinçli birer kullanıcı olarak trafiğe katılmalarını amaçlayan DRD, Mart ayında ODTÜ ve Bilkent üniversitesinde gençlerle bir araya geldi. Yıl boyunca sürecek olan eğitim seminerleri hem öğrenciler hem de üniversite yönetimleri tarafından yoğun ilgi görüyor.

Ayın Kampanyalı Araçları
Ayın Kampanyalı Araçları

Siz de birey olarak 36 aya kadar aracınızı DRD güvencesiyle kiralayabilir; sigorta, lastik, periyodik bakım, hasar yönetimi, yedek araç, 7/24 yol yardımı ve MTV gibi operasyonel maliyetleri düşünmeden sadece aracınızın keyfini sürebilirsiniz.

Detaylı bilgi için:onecar.com.tr

*Belirtilen kampanya fiyatları 15 Nisan 2018 tarihine kadar geçerli olup; DS4 SO CHIC araç için 24 ay, LANDROVER DISCOVERY araç için 36 ay süreyle kiralanan yıllık 10.000 km limitli kira bedelidir.

Best Cars 2018 Ödülleri DRD Sponsorluğunda Sahiplerini Buldu
Best Cars 2018 Ödülleri DRD Sponsorluğunda Sahiplerini Buldu

DRD Filo Kiralama’nın da sponsorları arasında yer aldığı, Auto Motor & Sport okurları tarafından 11 kategoride en iyi otomobillerin belirlendiği “Best Cars 2018 Ödülleri” sahiplerini buldu. Her yılın sonunda pazardaki güncel modellerin Auto Motor & Sport okurları tarafından oylanarak yılın en iyi otomobillerinin seçildiği Best Cars anketi bu yıl 42’nci kez gerçekleştirildi. Ödül töreni, 20 Mart Salı günü The Ritz Carlton Otel İstanbul'da yapılan ve otomotiv dünyasından yoğun katılımın olduğu bir gecede gerçekleşti.

Auto Motor & Sport Dergisi'nin 1976 yılından bu yana düzenlediği törende, 378 model arasından 11 kategoride yılın en iyi otomobilleri belirlendi.

A segmenti / Minik SınıfFiat 500
B segmenti / Küçük SınıfVolkswagen Polo
C segmenti / Kompakt SınıfVolkswagen Golf
D segmenti / Orta SınıfAudi A5 Sportback
E segmenti / Üst Orta SınıfBMW 5 Serisi
F segmenti / Lüks SınıfMercedes-Benz S-Serisi
G segmenti / Spor OtomobilPorsche 911
H segmenti / CabrioMazda MX-5
I segmenti / Kompakt SUVPeugeot 3008
K segmenti / Büyük SUVVolvo XC90
L segmenti / Van / Aile OtomobiliVolkswagen Caravelle
Juri Özel Ödülü İletişime Katkı ÖdülüTurkcell
Motorsporlarına katkı ödülüSerkan Yazıcı
DRD Hasar Takip Süreci Yenilendi!
DRD Hasar Takip Süreci Yenilendi!

DRD Filo Kiralama müşteri memnuniyetini artırmak amacıyla sunduğu hizmet kalitesini geliştirmeye devam ediyor. Trafik ortamında karşılaşılan hasar durumlarında, müşteri mağduriyetinin önüne geçmek için DRD hasar takip sürecini yeniledi. Olası bir hasar ya da onarım durumunda ilk olarak DRD 7/24 Yol Yardım hizmetini arayıp, hasarınıza ilişkin evraklarınızı göndermenizin ardından sizin adınıza servis randevusunu organize eder, işlerinizi aksatmamanız için muadil aracınızı da önceden hazırlarız.

DRD Hasar Beyan Formu Düzenlemesi
DRD Hasar Beyan Formu Düzenlemesi

Trafik ortamında her an başınıza gelebilecek olası hasar durumlarında, kendinizi güvensiz hissetmemeniz için DRD, sizi bulunduğunuz ortamdan en güvenli alana almak için hizmet kalitesini artırmaya devam ediyor.

Maddi hasarlı trafik kazası tespit tutanağı doldurmanızın ya da polis çağırmanızın* gerekli olmadığı hasar durumlarında, başınıza gelen olayı en doğru şekilde aktarmanız amacıyla DRD hasar beyan formunu yeniledi. Güncellenen hasar beyan formu yönlendirmeleri ile başınıza gelen olayı en doğru şekilde ifade edebilmeniz hedeflendi.

* Maddi hasarlı trafik kazası tespit tutanağı doldurmanız ya da polis çağırmanız gereken durumları DRD Kullanıcı Kılavuzu üzerinden inceleyebilirsiniz.

DRD Güvenli Sürüş Programları Yayına Başlıyor!
DRD Güvenli Sürüş Programları Yayına Başlıyor!

Demir Bükey Akademi iş birliğiyle hayata geçirilen HEY! Hayatı Emniyetli Yaşa, sosyal sorumluluk projesiyle daha fazla kişiye ulaşmayı amaçlayan DRD Filo Kiralama’nın hazırlamış olduğu güvenli sürüş programları CNN Türk’te yayına başladı.

Demir Bükey Akademi İleri Sürücülük Teknikleri Uzmanı Mete Bayrakçı’nın sunumuyla her gün, trafikteki tüm paydaşların bilgi ve bilinç sistemlerinin artırılması amacıyla 100 farklı konuda hem otomobil kullanıcıları, hem motosiklet kullanıcıları, hem de yayalar için kısa filmler hazırlandı. 1 Nisan Pazar günü itibariyle CNN Türk kanalında gösterime başlayan programımızı siz değerli müşterilerimizle de paylaşmaktan gurur duyarız.

Alfa Romeo Stelvio
Alfa Romeo Stelvio

SUV segmentinin İtalyan yakışıklısı Stelvio Alfa Romeo tarihindeki ilk SUV modeli ile Türkiye’de de yollara çıktı. Premium SUV segmentinde dengeleri değiştirecek tasarım özellikleri, sürüş dinamikleri, verimli ve güçlü motoru ile teknolojik donanımlarıyla ön plana çıkan Alfa Romeo Stelvio’da 2.0 litre hacmindeki turbo beslemeli benzinli motor görev yapıyor. 280 HP güç ve 400 Nm tork üreten bu motor, 8 ileri otomatik şanzımanla işbirliği yapıyor. Gücünü dört tekerleğe birden aktarabilen Q4 adlı 4x4 sistemiyle donatılan Stelvio, sınıfının en iyi değerine imza atarak 0'dan 100 km/s hıza tam 5,7 saniyede ulaşıyor. Son hızı 230 km/s olan 2.0 litre benzinli Alfa Romeo Stelvio, 100 km'de ortalama 7,0 litre yakıt tüketiyor.

Mevsim Lastiklerine Geçiş Zamanı Geldi!
Mevsim Lastiklerine Geçiş Zamanı Geldi!

Havaların ısındığı ve sıcaklıkların +7 °C’nin üzerinde seyrettiği şu günlerde kış lastiklerinin kullanımı, yol tutuş kayıplarının yanı sıra fren mesafesinin de artmasına yol açar ve sürüş güvenliğinizi tehdit eder.

Lastik değişim talebinizi DRDrive ve OneCar aplikasyonu üzerinden ya da buradan anlaşmalı lastik noktalarımız ile iletişime geçerek iletebilirsiniz.

Hatırlatma! Mevsime uygun lastik kullanılmamasının neden olduğu trafik kazalarından kullanıcı firmaların sorumlu olacağını bildirmek isteriz.

OneCar’dan Her Mesleğe Uygun Hizmet Paketleri
OneCar’dan Her Mesleğe Uygun Hizmet Paketleri

OneCar’ın meslek gruplarına özel hizmet paketleri ile tanışın, kapsamlı hizmetlerimizle hayalinizdeki sıfır kilometre otomobilin keyfini sürün.

  • İş seyahati, tatil gibi ihtiyaçlara yönelik 3 gün ücretsiz araç kiralama imkanı,
  • İSPARK otopark noktalarında geçerli 500 TL otopark kartı,
  • Mevcut kira sözleşmesine ilave 2.500 km kullanım hediyesi,
  • Otovınn uygulaması üzerinde ayda 1 kez ücretsiz araç yıkama,
  • Petrol Ofisi işbirliği ile akaryakıt alımlarında özel indirim.

Detaylar için tıklayın

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk milletinin iradesini temsil eden Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni açılışının 98. yılını coşkuyla kutladığımız bu günde, varlıklarıyla hayatımıza neşe katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlarız.

Çalışanlarınızın Emniyeti için, İhmal Etmeyin!
Çalışanlarınızın Emniyeti için, İhmal Etmeyin!

İş Güvenliği Kanunu’ndaki yeni düzenlemeyle, çalışanlarına araç tahsis eden şirketlerin, araç kullanım koşulları veya kullanım içeriği hakkında çalışanlarına bilgilendirme yapmasının ve Güvenli Sürüş Eğitimi aldırmasının zorunlu olduğunu hatırlatmak isteriz.

Çalışanlarınıza ya da kendinize, Demir Bükey Akademi’den Güvenli Sürüş Eğitimi alarak hem kanun gerekliliklerini yerine getirir hem de çalışanlarınızın ve kendinizin trafik ortamında daha bilinçli olmanızı sağlarsınız.

Güvenli Sürüş Teknikleri konusunda ülkemizin en köklü kuruluşu olan Demir Bükey Akademi ortaklığıyla DRD müşterilerine özel avantajlarla sunulan Güvenli Sürüş Teknikleri Eğitimi için randevunuzu almaya ne dersiniz?

Eğitim İçeriği

Tanıtım Videosu

Başvuru Formu

Takip Et
© 2018 DRD Filo Kiralama, Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Politikası