DRD FİLO KİRALAMA
Bültenler
AĞUSTOS 2018
Şimdi CNN Türk'teyiz!
Şimdi CNN Türk'teyiz!

Şimdi CNN Türk’teyiz!

CNN Türk ekranlarında yayınlanan #emniyetliyollar filmlerini izlemek için tıklayın.

Toyota Camry Avrupa’ya Geri Dönüyor!
Toyota Camry Avrupa’ya Geri Dönüyor!

Toyota’nın E segmentindeki başarılı temsilcilerinden ve sınıfında dünyanın en çok tercih edilen modellerinden biri olan Camry, 14 yıllık aranın ardından Avrupa’da yeniden satışa sunulacak. Dışarıdan şarj gerektirmeyen hibrit elektrikli motora sahip olan Camry Hybrid, Toyota’nın Avrupa’daki hibrit ürün gamını 8’e çıkaracak. Yeni Camry Hybrid Batı Avrupa’da 2019’un ilk çeyreğinden itibaren satışa sunulacak. 2.5 litrelik hibrit motoru, yakıt verimliliği, düşük emisyonu ile birlikte daha fazla güç ve çok daha iyi motor performansına sahip olan Camry’nin 8. jenerasyonu için Toyota’nın Yeni Global Mimarisi TNGA kullanıldı.1982 yılında ilk kez satışa sunulan Toyota Camry, dünyada 100 ülkeden fazla yerde bugüne kadar 19 milyon adedin üzerinde satışa ulaştı. Tamamen yenilenen Camry, yüksek üretim kalitesine, yüksek verimliliğe ve yenilikçi, kullanıcı dostu teknolojiye sahip olmasıyla dikkat çekiyor.

Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi’nden DRD’ye Altın Ödül
Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi’nden DRD’ye Altın Ödül

Türkiye’nin tamamı yerli sermayeli en büyük operasyonel kiralama markası DRD, Amerikan İletişim Profesyonelleri Ligi (LACP) tarafından düzenlenen ve faaliyet raporlarının değerlendirildiği ‘2017 Vizyon Ödülleri’nde ‘Ulaşım ve Tüketici Hizmetleri’ kategorisinde Altın Ödül aldı. Şeffaflık politikası kapsamında sektörde faaliyet raporu yayınlayan tek filo kiralama markası olan DRD, 2017 faaliyet raporu ile tasarım ve yaklaşım alanında ‘Teknik Başarı Ödülü’nün de sahibi oldu. DRD’nin sürekli ve sürdürülebilir büyümesinin göstergesi olan faaliyet raporu aynı zamanda ‘Türkiye’nin En İyi 20 Faaliyet Raporu’ ve Avrupa, Orta Asya, Afrika Bölgesi’nin ‘En İyi 80 Faaliyet Raporu’ arasında yer aldı.

Alacağınız Her Önlem Sizi Hayata Bağlar
Alacağınız Her Önlem Sizi Hayata Bağlar

Tehlikenin ne zaman ve nereden geleceği belli olmaz. Her zaman her yerde hazırlıklı olmak gerekir. Güvenli sürüş filmimiz Dağcı’yı buradan izleyebilirsiniz.

500C Collezione Türkiye'de!
500C Collezione Türkiye'de!

Haziran ayında Türkiye'de satışa sunulan "500C Collezione", Fiat 500'ün stilini bir adım daha öteye taşıyor. İlk kez Cenevre Otomobil Fuarı’nda görüntülenen 500C Collezione, Primavera ve Acquamarina isimli beyaz-yeşil renk kombinasyonu, 16 inç büyüklüğündeki alüminyum alaşım jantlarıyla dış tasarımına farklılık katan otomobil, krom parçalarla detaylandırılan tampon ve aynalarıyla diğer 500 modellerinden ayrılıyor. Fildişi deri-kumaş döşemelere sahip otomobil, kabininde de çift renk kombinasyonunu devam ettiriyor. Otomobil, 7 inç büyüklüğünde ve Apple CarPlay desteği sunan TFT Uconnect ekran ile satın alınabiliyor. Firmanın ürün gamında bulunan 1.2 litrelik benzinli Fire motor ünitesini kullanacak Fiat 500C Collezione, 69 hp güç ve 5 ileri otomatik şanzımanla satışa sunulacak.

İstikrarlı Büyümeye Devam Ediyoruz!
İstikrarlı Büyümeye Devam Ediyoruz!

Ülkemizin en büyük şirketlerinin değerlendirildiği Fortune 500 listesinde 2017 yılında istikrarlı gelişimimizi sürdürerek 185’inci sıraya yükseldik.

36.000 adedin üzerindeki araç filomuz, Türkiye genelinde yaygın 1.400 anlaşmalı servis noktamız, 10.700 adedi aşkın kurumsal ve bireysel müşteri portföyümüz ile operasyonel filo kiralama sektöründe istikrarlı büyümemizi kararlı adımlarla sürdürüyoruz.

Gülümseten Anlar
Gülümseten Anlar

Dünya Kupası’nın en çok #gülümsetenanlar’ından biri Panama taraftarlarının, takımlarının 6-1 yenilmesine rağmen çılgınca eğlendikleri andı. Çünkü onlar ilk defa Dünya Kupası’na katılmıştı ve attıkları her gol kutlamayı hak ediyordu. Dünya Kupası’nın #gülümsetenanlar’ını buradan izleyebilirsiniz.

www.drd.com.tr Yenilendi!
www.drd.com.tr Yenilendi!

20. yılını kutlayan DRD Filo Kiralama’da dijital dönüşüm tüm hızıyla sürüyor. www.drd.com.tr modern arayüzü, dinamik ve kullanıcı dostu yapısıyla tamamen yenilenerek çağa ayak uydurdu. Yenilenen web sitesi üzerinden DRD ile ilgili son gelişmelere rahatlıkla ulaşabilecek, teklif alabilecek, Filomatik, DRDrive, Lastik Yönetimi, Periyodik Bakım gibi online hizmetler ile filonuzun yönetimini kolaylıkla gerçekleştirebileceksiniz.

Takip Et
© 2018 DRD Filo Kiralama, Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik Politikası